Mª Jesús Torrente i Jaime Montaner, mestres homenatjats a l’Olleria

Homenaje maestros de l'OlleriaEl passat dissabte varen rebre un emotiu homenatge María Jesús Torrente Martín i Jaime Montaner Bataller dels seus alumnes del Col•legi Isabel la Catòlica de l’Olleria, de les quintes del 1959 a 1962, per agrair-los els anys de dedicació i la influència que han deixat en les seues vides.

Els xiquets i xiquetes de l’Olleria, ara adults, continuen guardant un molt bon record dels dos mestres que es van jubilar en els anys 2004 i 2005 i que han dedicat tota la seua vida a l’ensenyança. Per eixe motiu es varen reunir 70 ex alumnes en un dinar sorpresa i molt especial per a tots.

Maria Jesús va nàixer a Las Palmas de Gran Canaria, es va diplomar en Magisteri en 1961 i va ocupar la plaça de mestra al Col•legi Isabel la Catòlica cinc anys després, mentres que Jaime, natural de la Pobla del Duc, es va diplomar en Magisteri a 1963 i va arribar a l’Olleria a 1967. Es van conèixer en el poble i en el col•legi y al poc de temps es van casar i van tindre 4 fills.

Un comentario sobre “Mª Jesús Torrente i Jaime Montaner, mestres homenatjats a l’Olleria”

  1. felicidades!!!!!! sois de lo mejor…. que alegria ser recordados despues de tanto tiempo…. y felicidades tambien a vuestros exalumnos por ese bonito homenaje recuerdo…. feliz navidad a todos! os queremos manolo y mari

Los comentarios están cerrados.