L’última xiqueta sahrauí acollida per una família xativina torna als campaments de refugiats

EjdejaEl dissabte 30 d’octubre, la xiqueta sahrauí acollida per una família xativina, dins del programa de Vacances en Pau 2010 que desenvolupa el col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva, va regressar als campaments de refugiats sahrauís de Tinduf (Algèria).

Ejdeja Bachri Hmada va tindre que allargar la seua estança a Xàtiva per qüestions mèdiques i va ser intervinguda en l’Hospital Lluís Alcanyís el passat 4 d’octubre. Cal recordar que el programa de Vacances en Pau té entre altres objectius el de donar una atenció mèdica als xiquetes i xiquetes sahrauís. En el cas de Ejdeja es va valorar que era el seu darrer any de Vacances i això va decisiu per tal de decidir la seua intervenció mèdica. Després de passar positivament totes les revisions va estar donada d’alta i es va preparar la documentació per tal de poder retornar de nou amb la seua família i els seus amics i amigues.

D’aquesta manera, gent del col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva es van desplaçar el dissabte a l’aeroport de Madrid per a dur a Ejdeja i així que puguera afagar un vol d’Air Argelie que la desplaçara fins a Alger i d’ací fins a Tinduf que es on es troben els Campaments de refugiats. La xiqueta va volar acompanyada d’un monitor sahrauí.

Un comentario sobre “L’última xiqueta sahrauí acollida per una família xativina torna als campaments de refugiats”

Los comentarios están cerrados.