Loteries i Apostes de l’estat dedicarà un dècim al 700 Aniversari de la Font

L’ajuntament ha posat a la venda segells postals en què es rememoren els seus 7 segles d’història

El dijous 31 de octubre del 2013, Loteries i Apostes de l’Estat dedicarà un dècim de loteria nacional a la Font de la Figuera amb motiu del 700 Aniversari del naixement de la població. Finalment, este organisme, ha aprovat la sol·licitud del consistori de ser visibles de forma en esta participació visible a nivell estatal.

En paraules de la presidenta de la comissió del 700 Aniversari, Irene Vila i Lorente, «ens alegra que la nostra població es puga conèixer a nivell estatal per una data tan emblemàtica. Estem treballant molt per fer-la possible i este reconeixement per part de Loteries ens ompli d’il·lusió».

Tal com ha destacat el comissionat pel 700 Aniversari a la Font, Alfons Llorenç, «amb la promoció del 700 Aniversari a través de segells o dècims de loteria, aconseguim, transmetre a més persones l’alegria per la nostra celebració. Després de la difusió que hem donat a esta efemèride a través de les xarxes socials i mitjans de comunicació, hem pensat a fer un pas més amb estos dos objectes, que viatgen i divulguen el nom i la festa de la Font de la Figuera. Perquè, a més de complir la seua funció, un segell o un dècim de loteria són un bell record de la població que es podrà conservar tota la vida «.

El portaveu de l’ajuntament, Vicent Muñoz, ja ho va anunciar en la presentació del segell postal que promociona esta efemèride tan important a la Font. Ara, «Loteries i Apostes reserva a la Font de la Figuera un dècim a la població i ens permet donar a conèixer els nostres set segles d’història a nivell nacional i l’esforç que estem fent per fer-ho possible. Continuarem treballant per tal de mostrar al món que el nostre poble té molt més per oferir a la gent que ens vulga visitar que allò que es veu quan es passa per la carretera. Dijous 31 d’octubre totes i tots els fontins ens veurem reflexats en aquesta costum de la loteria que fomenta la il·lusió i transmetrà la imatge de la Font de la Figuera».

I continua, “en esta participació i en el segell postal es poden apreciar la façana de l’ajuntament com a emblema de la sobirania democràtica del poble i la font de la plaça com a mostra de la revolució industrial i la reivindicació de les rodalies”, ha afegit Muñoz.