Lorente (EU): “No podem gastar un cèntim més en vins d’honor mentre hi ha gent en la ciutat que té dificultats per menjar de calent tots els dies”

Els regidors d’EU no acudiran als còcktels, vins d’honor, sopars… organitzats per l’Ajuntament com a mesura de protesta

El portaveu d’EU, Miquel Lorente, ha declarat, “que és totalment immoral que des de l’Ajuntament s’estiguen assumint despeses per dinars oficials, recepcions, còctels, vins d’honor i serveis de catèring. Mentre hi ha ciutadans/nes que tots els dies han d’anar a les cases d’ajuda per demanar llet i galetes, per poder menjar. Almenys 4.000 litres de llet i 800 caixes de galetes s’han repartit en la ciutat durant el primer trimestre d’aquest any”. Per aquest motiu, des de la coalició d’esquerres s’ha proposat a l’Ajuntament «la supressió dels vins d’honor i totes aquelles despeses prescindibles que acompanyen als actes organitzats pel consistori».

Amb aquesta proposta es pretén enfortir econòmicament la partida pressupostària destinada a les ajudes d’emergència social, redireccionant així les esmentades despeses protocolàries, amb l’objecte d’articular un Banc d’aliments acompanyat per tècnics de l’Ajuntament i també per les persones que d’una manera altruista estan assumint la responsabilitat d’abastir amb béns de primera necessitat a molts xativins/nes. Segons Lorente «en aquesta situació de crisi cal tenir molt present les necessitats més bàsiques d’aquelles famílies que pitjor ho estan passant»

En cas contrari els regidors d’EU no acudiran als còcktels, vins d’honor, sopars… organitzats per l’Ajuntament com a mesura de protesta

Per altra banda, des de la formació s’ha informat de que “en cas de no ser acceptada aquesta proposta els dos regidors d’EU, Miquel Lorente i Cesca Chapí, després d’asistir als actes representatitus de l’Ajuntament no participaran, com a mesura de protesta, en cap dinar oficial, recepció, còctels, vins d’honor i serveis de catèring que acompanye a qualsevol dels esmentats actes”

8 comentarios sobre “Lorente (EU): “No podem gastar un cèntim més en vins d’honor mentre hi ha gent en la ciutat que té dificultats per menjar de calent tots els dies””

 1. Prompte hem comensat amb la demagogia. Perque no va renunciar a fer campanya i pagar cartell i pancartes???? Eixos diners tambe els haguera pogut donar, no?

 2. Pere, que sàpigues que la campanya de E.U. a Xàtiva s´ha fet amb treball i amb pocs mitjans materials. Els cartells i les pancartes han sigut colocades per els seus propis candidats. Amés de que han sortit totes les nits a repartir publicitat per les busties. Res a vorer en la campanya del PP, que per lo vist estàn tan sobrats que no s’han dignat a aceptar cap debat. El colectiu de E.U. ha aconseguit il.lusionar a 1648 persones amb total austeritat.

 3. Socarrà, todo es cierto os lo habeis «currao» horas y horas trabajando mi enhorabuena a todo el colectivo de EU y que vayan tomando ejemplo los demás partidos politicos, nada mas que el castillo que se disparó por parte del PP para celebrar la victoria vale mucho mas que los carteles y propaganda electoral que desplego EU

 4. No és el mateix convidar als regidors de l’ajuntament amb DINERS PÚBLICS, que utilitzar propaganda amb les cuotes PRIVADES de cada partit. Cadascú faça el que vulga amb els seus diners. També hi ha que dir que tant el PP com el PSOE utilitzen els mitjans de comunicació PRIVATS per a donar a conèixer les seues propostes. EU únicament té el carrer.
  Molt bé per Esquerra Unida.
  Un ex-votant del PSPV.

 5. Tot el que se diy esta molt be, pero no ens equicoquem el q hiha q fer es crear lloc de traball, a ningu li agrada tenir q anar a que te doenen el menjar, u vol guanyar- se’l i de vegades les empreses de catering etc, si no fan actes tenen q despedir a gent o no contarctar o els restaurants, tenen q despedir a gent o inclus tantancar. Pero en definitiva las Amdinistracioones publiques tenen q llevar les despeses superflues.

 6. Muchas gracias Antonio,ya veo que tienes una visión bastante crítica de la realidad. El problema de algunos es que hablan desde el desconociminto.

 7. Em sembla molt be, espere que altres regidors s’uneixquen a la iniciativa i que eixos diners es destinen a fer altres coses mes necesaries.

 8. Yo alucino. Creo entender por lo que dice Valencia en 5, que los vinos de honor que pueda pagarse el ayuntamiento con el dinero del pueblo( mio tambien), sirven para que las empresas de catering no quiebren.
  Ademas ,que «a ningu li agrada tenir q anar a que te doenen el menjar, u vol guanyar- se’l». Me he perdido, estamos hablando de comedores sociales? hay alguno en Xativa mantenido por el ayuntamiento?
  Pensaba que hablabamos de la pompa y circunstancia que se gastan los PPoliticos que dominan el pueblo.
  LO siento por las empresas de catering, pero no con mi dinero

Los comentarios están cerrados.