Lorente comença a explicar el seu programa de govern a peu de carrer

La formació celebra hui el seu primer encontra amb Xacex

Un procés de participació ciudadana, de sis mesos de durada, ha donat lloc al programa de govern de la ciutat que va ser aprovat per una Assemblea ciutadana i que hui serà ratificat pel Consell Polític d’EU. Segons la formació “ha arribat el moment d’eixir al carrer amb el programa, amb la proposta concreta que ha de guiar el canvi polític i social en la ciutat”.

En aquest sentit, el candidat a l’Alcaldia per EU, Miquel Lorente, ha assenyalat que “en aquesta proposta de ciutat hem recollit totes les sensibilitats i hem coincidit en la necessitat d’activar un Pacte de Ciutat després de les eleccions de maig”. De fet, segons Lorente “Xàtiva necesita un programa d’acció que no estiga limitat pels calendaris electorals i per això hem decidit projectar un pacte que vaja des de l’any 2015 fins l’any 2035. Un pacte on no sobre ningú i on els fils d’acció siguen l’economia, el serveis municipals, la igualtat i la participació ciutadana”

Aquesta vesprada, primer encontre amb Xacex

En aquesta línia s’ha programat el primer encontre per explicar el programa de govern amb l’associació de comerciants Xacex. Segons Lorente “en el seu moment ja vàrem parlar amb els comerciants de la ciutat, els vàrem escoltar i vàrem recollir les seues propostes. Ara ha arribat l’hora d’explicar la proposta i fer patent els objectius que ens comprometem a aconseguir per millorar la seua situació”. L’Encontre tindrà lloc hui divendres a les 20:30 hores en la Col·lectiva i des de la formació s’ha indicat que és el primer de tot un calendari d’encontres que van a fer possible el coneixement de les propostes concretes de cada sector i la proposta de Pacte de Ciutat que es proposa des d’EU.