Lorente: “El PP està danyant la democràcia al negar-se a debatre durant la campanya electoral”

El candidat per EU a l’alcaldia de Xàtiva pasetja pel mercat de la ciutat

El candidat d’Esquerra Unida a l’alcaldia de Xàtiva, Miquel Lorente, ha lamentat que Alfonso Rus encara no haja contestat a les peticions de debat que se li han realitzat des de la formació d’esquerres. Lorente no enten “quina por té l’encara alcalde de Xàtiva a contrastar les seues propostes amb les d’altres partits, que és el que es deuria fer-se durant la campanya electoral. Amb la seua negativa a debatre i que la gent valore amb llibertat, el que Rus demostra és que el seu ja és un projecte esgotat i superat per les noves circumstàncies socials i econòmiques”. Per a Miquel Lorente, “front a la crisi, les dades de la desocupació a la ciutat i els reptes del futur per a Xàtiva Rus i el PP no saben que dir i no saben que fer, i és per eixe motiu que es neguen a debatre”.

El candidat d’Esquerra Unida ha recordat que “el fet de que hi haja una campanya electoral és per a fer efectiu el dret de la ciutadania a confrontar propostes dins les regles de la democràcia, un dret que els candidats del Partit Popular estan negant als xativins i xativines en no acudir als debats oberts”. Lorente lamenta que l’estratègia electoral del PP pase per “fer-se autobombo de manera cutre” presentant en plena campanya projectes i activitats que depenen del consistori “i que les paguem tots”, i mostrant-se “molt valents” en rodes de premsa i actes sense adversaris polítics que puguen deixar-los en evidència.

Per a Miquel Lorente, “una vegada més els populars estan demostrant que no creuen ni entenen el joc democràtic: es evident que no estan veient clar el partit i han volgut amagar-se la pilota”, ha sentenciat el candidat d’EU.