L’ontinyentina Belén Penadés, tercera millor gimnasta benjamí d’Espanya

El regidor d’Esports agraeix al Club Deportivo Ontinyent el seu treball per l’esport de base femení a la població

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, ha felicitat la jove ontinyentina Belén Penadés, que s’ha proclamat com la tercera millor gimnasta d’Espanya en categoria benjamí. Belén, de tan sols 8 anys, formava part el passat cap de setmana de l’expedició del Club Deportivo Ontinyent (CDO) de Gimnàstica Rítmica al Campionat d’Espanya de la modalitat que tenia lloc a Benidorm, sent l’única participant de categoria Benjamí. Junt a ella, acudien a la ciutat alacantina un total de 5 gimnastes del club de categoria cadet: Mónica Reig, Paula Llin, Sandra Belda, Berta Vicedo i Siuvana Soler.

Pepe Pla tenia paraules de reconeixement per a totes estes joves “que estaven preparant esta competició des de fa mesos, i que venien de superar les fases provincial i autonòmica, el que ja és tot un èxit i una mostra del bon treball que es fa al CDO”, destacava. Cal recordar que la fase autonòmica va tenir lloc el passat 3 de març al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent, on participaven més de 100 xiquetes valencianes que optaven a fer-se un lloc al Campionat d’Espanya. El regidor, que va estar en contacte amb l’expedició del CDO durant tot el cap de setmana, ha destacat especialment que “d’entre les 115 participants que hi havia en categoría benjamí, Belén ha aconseguit una valuosa medalla de bronze que esperem siga l’inici d’una llarga i fructífera trajectòria esportiva i personal”, assenyalava.

Des del Club Deportivo Ontinyent de Gimnástica Rítmica, la seua Presidenta, Juani Villarraso, mostrava la seua satisfacció per la medalla aconseguida per Belén Penadés, però puntualitzava que “esta alegria no es completa degut a la sorprenentment baixa qualificació amb la que els jutges van puntuar a Siuvana Soler, que tenia moltes opcions de podium i que va quallar un exercici que pensem que no ha estat valorat adequadament”, destacava.

El CDO finalitzarà durant els propers mesos les competicions individuals, per a passar a plantejar les competicions per equips abans de l’estiu, a les quals participaran les 30 joves amb que conta el Club, “unes competicions a les quals desitgem molts èxits i satisfaccions al CDO, club al qual agraïm la seua aposta per l’esport base a Ontinyent”, afegia Pepe Pla.

Un comentario sobre “L’ontinyentina Belén Penadés, tercera millor gimnasta benjamí d’Espanya”

Los comentarios están cerrados.