L’ontinyentí Ximo Soler presenta la seva novel·la “El Rey de Bronce”

Hui a les 19:30 hores a la biblioteca de Sant Josep

L’escriptor ontinyentí Ximo Soler Navarro presenta esta vesprada a Ontinyent “El Rey de Bronce”, una novel·la amb elements fantàstics ambientada a una localitat d’Escòcia on estan produint-se desaparicions i assassinats sospitosos de ser obra d’una secta satànica.

La presentació anirà a càrrec de l’Editor de Ediciones Javisa23, Javier Garrit i de l’il·lustrador Gustavo Raga, a més del propi autor, que signarà exemplars d’aquest volum, el segon que presenta a la Biblioteca de Sant Josep, on ara fa un any presentava la seua primera novel·la “Guardianes de Tierra Santa. Acto de Fe”.

El llibre que es presentarà demà ha estat objecte d’un “book-trailer” a Youtube (www.youtube.com/watch?v=TlORdd0Q2yA), amb el qual es pretén difondre l’obra.

L’acte tindrà lloc a partir de les 19:30 a biblioteca de Sant Josep d’Ontinyent, a l’Avinguda Manuel Sanchis Guarner de la ciutat, que continua d’aquesta manera amb el cicle de presentacions de llibres amb els quals es vol fomentar l’hàbit de la lectura i apropar els autors als lectors i usuaris d’estes instal·lacions municipals.