L’Olleria: XXV Concurs del cartell de les festes patronals i de moros i cristians

La Junta Central de Festes i l’Ajuntament de l’Olleria han convocat el XXVé Concurs del Cartell de Festes Patronals i de Moros i Cristians, que està obert a tots aquells treballs originals i inèdits que vullguen optar a ser el cartell anunciador de les festes de setembre de 2010.
Les bases contemplen que el cartell pot estar confeccionat amb llibertat de procediment i/o tècnica, si bé el treball no pot excedir de cinc tintes, quedant excloses les daurades i platejades, així com els fluorescents. El termini d’admissió de cartells finalitzarà el 4 de març i amb totes les obres presentades es realitzarà una exposició pública. La resolució del jurat es farà pública el 5 de març del 2010, si bé l’entrega del premi es realitzarà el dia de la Presentació del Llibre de Festes, en la segona quinzena del mes de juliol.

El premi al millor treball del XXVé Concurs del Cartell de Festes Patronals i de Moros i Cristians està dotat amb 500 euros. També es farà entrega d’un primer premi local, el guanyador del qual rebrà 250 euros.

2 comentarios sobre “L’Olleria: XXV Concurs del cartell de les festes patronals i de moros i cristians”

Los comentarios están cerrados.