L’Olleria s’adhereix a la Central de Compres de la Diputació

lolleria1

L’Ajuntament de l’Olleria s’ha adherit a la Central de Compres de la Diputació, o el que és el mateix, a la possibilitat d’adquirir béns i serveis d’una manera agrupada amb altres ajuntaments, el que suposarà un estalvi de costos gràcies a l’economia d’escala que permeten les compres agrupades.

Segons les dades de la Diputació de València, l’estalvi mitjà estimat que s’espera obtinguen els ajuntaments amb l’adquisició d’estos productes a través de la central és almenys d’un 10% per davall del seu cost al mercat.
La central té previst negociar preus per a qüestions com el subministrament elèctric, la uniformitat de la policia local, la telefonia mòbil, l’equipament informàtic o les senyals de circulació. De fet ja s’ha anunciat que s’està pendent de signar un conveni amb Iberdrola que permetrà que el cost de la llum per als ajuntaments siga de fins a un 20% menys, la qual cosa contribuirà a desfogar els comptes dels consistoris valencians.

L’alcalde de la ciutat, Julià Engo, ha destacat la reducció de costos que aconseguirà l’ajuntament a través d’este conveni, si bé ha remarcat que a través d’ell només es realitzaran les compres que actualment no es gestionen, per manca d’oferta, amb proveïdors de la mateixa ciutat.