L’Olleria reutilitzarà els llibres de text de primària, secundària i batxillerat

Des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Olleria anem a dur endavant una campanya per a reutilitzar els llibres de text dels alumnes d’Educació Primària, Educació Secundària i Batxillerat. Una vegada finalitzat el curs escolar, són moltes les famílies que no poden donar cap ús als llibres que els seus fills/es han utilitzat durant el curs escolar, a la volta que tenen que fer front a una important despesa per a adquirir-ne de nous per al següent curs.

Així, des de la Regidoria d’Educació i assumint la proposta realitzada al Consell Escolar Municipal, volem posar a l’abast de les famílies de l’Olleria un servei per a que aquestos llibres puguen tornar a ser utilitzats per altres alumnes del nostre municipi.

El programa es desenrotllarà seguint el calendari que a continuació indiquem i bàsicament consisteix en que les famílies que ho desitgen puguen donar els llibres de text dels seus fills i filles que ja no vagen a utilitzar i que estiguen en bon estat per a que després puguen tornar-se a entregar a altres alumnes, per a que continuen utilitzant-los. És important destacar que no hi haurà cap transacció econòmica tant per a la família que dona els llibres com per a la família que els ha de rebre.

Calendari del programa

  • Donació de llibres: del 23 de juny al 2 de juliol en horari de 10 a 13 hores en la Biblioteca Municipal.
  • Repartiment de llibres: Del 5 al 9 de juliol en horari de 10 a 13 hores també en la Biblioteca Municipal.

Sols s’arreplegaran i entregaran llibres a partir de 3r de Primària i fins a Batxillerat. Es prega s’entreguen únicament els llibres de consulta que estiguen en bon estat d’ús. Els quaderns de treball ja utilitzats no s’acceptaran, donat que no es poden reutilitzar.

Confiem en la bona acceptació d’aquesta campanya per part de la ciutadania i que acabe revertint en benefici de tots.