L’Olleria reforça el servici municipal d’atenció a la dependència

El cost de la millora és zero

L’Ajuntament de L’Olleria ha reforçat el servici municipal d’atenció a la dependència. Així ho ha explicat la regidora de Benestar Social, Gema Borrás qui subratllava “la important aposta que hem realitzat des de la regidoria de Benestar Social, potenciant este servici tan necessari per als nostres ciutadans ja que hem passat a gestionar-ho directament nosaltres, de tal manera que si abans L’Olleria tenia un treballador social d’atenció a la dependència només un matí a la setmana, ara s’ha incrementat en un matí més i una vesprada, en total dos jornades i mitja que ens permeten oferir un millor servici als nostres ciutadans” afegint que “s’ha incorporat un horari de vesprada per a facilitar el servici als ciutadans i que els resulte el més compatible possible amb el seu dia a dia”.

A més, Borrás ha destacat que “esta millora té cost zero per a l’Ajuntament, és a dir, que no li costa ni un euro als ollerians”. Igualment, ha comentat que “esta millora volem també aprofitar-la per a donar un impuls al nostre Centre de Dia per a majors dependents”.

Esta nova treballadora social especialitzada en temes de dependència se suma a la treballadora social de servicis generals de l’Ajuntament.

Ambdós treballadores socials, la de dependència, Reme Tormo i la de servicis generals, Mª José Ruzafa, han acompanyat la regidora de Benestar Social en la presentació de la millora d’este servici que ja s’està donant en el municipi.

Quant a l’horari, serà els dilluns i dimecres de 7.30 a 15 hores més la vesprada dels dimecres de 16 a 18.15 hores. Tots els ciutadans de L’Olleria interessats en este servici podran concertar cita cridant al telèfon del Centre Social, on la nova Treballadora Social Municipal té la seua oficina.