L’Olleria presenta la V edició del concurs d’arròs al forn

Es celebrarà el 21 d’abril

L’Olleria acollirà el pròxim 21 d’abril la V edició del concurs d’arròs al forn, un certamen organitzat per l’Associació d’hostelers de L’Olleria junt amb la col·laboració de l’Ajuntament a través de la regidoria de Promoció Econòmica.

El president de l’Associació d’Hostelers, José Vadillo, ha explicat que per poder participar “cal inscriure’s amb l’ingrés de dos euros per persona a un número de compte que s’ha habilitat en Caixa Popular de L’Olleria, una vegada realitzat l’ingrés s’ha de presentar còpia en l’Ajuntament, bé a l’oficina de l’AODL o al centre d’informació juvenil, havent de termini per a inscriure’s fins al 16 d’abril inclòs”.

Com l’any passat, les cassoles que es presenten a concurs hauran de complir certs requisits: «Han de tindre com a mínim 10 ingredients, arròs, oli d’oliva, costella de porc, pata i ventre, cansalada, cuixa de conill o pollastre, costella de vedella, costella de porc, pilotes, botifarra de carn i ceba, cigrons, més dos ingredients de lliure elecció”.

Quant al jurat, este estarà format per “representants d’associacions locals, de festes i persones vinculades amb la cuina o bé amb la cultura, les quals valoraran la presentació, el punt d’arròs i el sabor”.

La presentació de les cassoles serà a partir de les dos de la vesprada i fins a les dos i mitja en el lloc que s’habilite en el carrer Ausiàs March, que és el lloc on transcorrerà el concurs, “el qual a més estarà amenitzat per la xaranga de la Societat Escola Musical Sta. Cecilia”. Hi hauran tres premis i l’organització proporcionarà les taules, les cadires i la beguda.

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Jesús Engo, ha reiterat “el suport de l’Ajuntament a totes les iniciatives que vagen dirigides a dinamitzar l’economia local” i ha animat a tot el món “a participar en este concurs en què la diversió està garantida” subratllant que “si ploguera, es traslladaria el concurs als baixos del Mercat”.

www.portaldelolleria.es