L’Olleria posa un servici especial de transport per a l’1 de Novembre

El cementeri obrirà des de les nou del matí fins a les sis de la vesprada ininterrompudament

L’Ajuntament de L’Olleria amb la col·laboració del Grup de Voluntaris de Protecció Civil del municipi posarà un servici especial de transport completament gratuït per a anar a visitar el Cementeri, demà dijous 1 de Novembre amb motiu de la Festivitat de Tots Sants.
Així l’ha informat l’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, José Vidal qui ha afegit que “els voluntaris de Protecció Civil estaran al llarg de tot el dia del dijous realitzant el servici de transport especial que anirà dirigit exclusivament a les persones majors i a les persones amb mobilitat reduïda” afegint que “estes podran sol·licitar el servici cridant a la Policia Local, 962200411, bé prèviament el dimecres 31 o el mateix dijous 1 de novembre a llarg de tot el dia”.
Quant als horaris d’obertura del Cementeri per a la festivitat de Tots Sants serà des de les nou del matí fins a les sis de la vesprada ininterrompudament.
Finalment, l’alcalde ha comentat que “s’han adequat els accessos de vianants al Cementeri per a facilitar el trànsit per ells a totes aquelles persones que decidisquen anar a peu”.