L’Olleria posa en marxa un Pla de Seguretat Rural

Es pretén actuar amb rapidesa en cas d’emergència

L’Ajuntament de L’Olleria a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana ha desenvolupat un Pla de Seguretat Rural. L‘alcalde i responsable de l’àrea, José Vidal ha mantingut diverses reunions amb els veïns del municipi residents en les zones rurals com a principals beneficiaris d’este pla que és “una aposta per la modernització dels servicis policials i que consistix a posar en funcionament un registre informatitzat de les vivendes ubicades en el camp”.

L’objectiu d’este pla és “tindre localitzades totes les vivendes que es troben fora del nucli urbà per a, davant de qualsevol emergència, poder accedir a elles en el menor temps possible, per tant la finalitat és reduir el temps d’arribada dels servicis d’emergència, tant policials com sanitàries, bombers etc. Augmentant igualment amb això, la seguretat dels veïns que viuen en elles”.

L’alcalde ha subratllat que “des de l’Ajuntament esperem que es registren els propietaris de totes les vivendes rurals, tant els residents temporals com els que viuen allí tot l’any ja que una emergència pot sorgir en qualsevol moment”.

El registre és voluntari i gratuït i les dades completament confidencials ja que només tenen accés a elles la Policia Local i la Guàrdia Civil de L’Olleria.

Este pla de seguretat rural, que ja està en marxa, ha tingut molt bona acollida per part de tots els veïns amb residència en el camp.