L’Olleria, «Poble del mes» per la seua col·laboració i ajuda en la promoció de la donació de sang

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, dependent de la Conselleria de Sanitat, ha distingit a la localitat de l’Olleria amb el reconeixement de “Poble del mes”, per la seua col·laboració i ajuda en la promoció de la donació de sang. Per això, demà dimarts 29 de setembre, a les 19.00 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament, el Centre de Transfusió entregarà al consistori, als donants més distingits i als col·laboradors de la localitat un obsequi en agraïment per tots estos anys d’ajuda desinteressada.

Al llarg de l’acte de demà es premiarà a 63 veïns destacats per la seua col·laboració en el manteniment de les reserves sanguínies. Segons el Centre de Transfusió, “els donants del municipi són els protagonistes, ja que gràcies a la seua col·laboració el Centre de Transfusió pot abastir sense complicacions als hospitals de tota la Comunitat”. Des del consistori ollerià s’ha mostrat la satisfacció per esta distinció, que ratifica, una volta més, el caràcter solidari dels veïns i veïnes de l’Olleria.

Des del Centre de Transfusions s’ha informat que esta setmana hi ha donació de sang a l’Olleria Serà el dimecres dia 30 de setembre, en el Centre Social de 9:30 a 13 i de 17 a 20:30h. Podran donar sang totes aquelles persones que tinguen entre 18 i 65 anys, pesen més de 50 quilos i gaudisquen d’una salut normal.