L’Olleria: L’ús segur d’Internet i les noves tecnologies

08112009037sLes regidories d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de l’Olleria han organitzat un curs gratuït per a orientar a les famílies sobre l’ús segur d’internet.

“És evident que les noves tecnologies de la comunicació són una gran ferramenta per a l’aprenentatge dels nostres fills i filles, però a la volta també suposen alguns perills”, comenta Merce Simón, regidora d’Educació.

“Des de l’ajuntament hem pensat que era interessant fer un curs on difondre els riscs que té internet, perquè per a poder evitar-los, els hem de conèixer primer. És per això que des de la regidoria d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de l’Olleria oferim a les famílies una acció formativa que aborda l’ús segur d’Internet i les noves tecnologies”.

El curs es realitzarà els dies 18, 23, 25 i 30 de novembre a l’Escola d’Adults de la Font Nova, en horari de 3 a 5 de la vesprada. Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Per a inscriure’s, els interessats poden telefonar al 96 220 15 12 , enviar un fax al 96 220 15 50 o enviar un mail al correu electrònic: educacio@ajuntamentdelolleria.org .