L’Olleria: «La Nova» impulsa una sarsuela benèfica que reunirà a l’escenari més de 200 intèrprets

20090516-img_2147

La banda de l’Agrupació Escola Musical “la Nova” i el cor d’esta mateixa entitat són els impulsors d’un concert de sarsueles que farà pujar a l’escenari del teatre Goya a més de 200 intèrprets. A més d’estes dues formacions, el proper dissabte 11 de juliol a les 20 hores també participaran a este esdeveniment artístic l’Agrupació Coral d’Ontinyent, el Cor l’Almoina (Almoines), el Cor Sant Blai de Potries i el Cor Arpa d’Or d’Alcàntera de Xúquer.

A la singularitat de l’estil musical del concert es suma el fet que els diners que es recapten per les entrades tindran una finalitat benèfica. “La sarsuela és un gènere musical que poques voltes hem escoltat al nostre poble”, comenta Miguel Micó, secretari de la Nova. “La nostra agrupació aprofita l’avinentesa per, a més d’oferir un espectacle musical que el poble mereix, poder servir de pont per ajudar a uns veïns de la nostra localitat que pateixen les conseqüències de les malalties mentals, que afecta tant a malalts com als seus familiars. Els tres euros que abonen els assistents, per la seua entrada, es destinaran a AFAO, l’Associació de Familiars i Afectats d’Alzheimer i altres demències de l’Olleria”.

? Al llarg del concert s’interpretaran dotze fragments de sarsueles repartits en dues parts. Banda i cors interpretaran fragments de compositors valencians autors de sarsueles tan conegudes com «El tambor de Granaderos», «Luisa Fernanda» o «La Verbena de la Paloma». El concert estarà dirigit pel director de la banda de “la Nova”, José Ureña Eiras i el del seu cor, Juan Miguel Terrazas Samper.?