L’Olleria: La Coral de «La Nova» actuarà al XIV Festival de Cançó Popular

img_0006La Coral de l’Agrupació Escola Musical “la Nova” participarà el proper 19 de desembre al XIV Festival de Cançó Popular Nadalenca organitzat per la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana. Serà a les 19:30 hores a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, i a la cita hi participaran cors de tota la geografia autonòmica.

Segons ha comentat Juan Miguel Terrazas, director de la coral, durant la seua actuació el cor comptarà amb la col·laboració especial de la Rondalla Loreto Honoratina, que recentment ha complert els seus 50 anys d’història. El festival pretén fomentar la interpretació de nadales populars i d’autor, amb l’objectiu d’enriquir el cançoner, i que no caiguen en l’oblit estes peces musicals.

El Cor de l’AEM “La Nova” ha organitzat un autobús perquè totes les persones que ho desitgen puguen acompanyar-los a València. L’entrada al Palau de la Música és gratuïta, i en breu es posaran a la venda els tiquets del bus al local d’assaig de l’Agrupació Escola Musical la Nova.