L’Olleria: Formació per a tots a l’Escola d’Adults

Un total de 27 ofertes formatives ha presentat enguany l’Escola d’Adults de l’Olleria, que té obert el termini oficial de matrícula fins el dijous 24 de setembre.

A més de la formació bàsica (alfabetització, valencià..etc) s’han programat nombrosos tallers com ioga, tai-xi, boixets, restauració de mobles, cuina, danses, anglès o internet, entre molts altres. Les classes està previst que comencen el 28 de setembre.

També està obert el termini per apuntar-se al cursos que ofereix el Centre d’Informació Juvenil, i que arrancaran al mes d’octubre. De moment s’han programat quatre cursos: Dansa del Ventre, Funky, Percussió Brasilera i Teatre.

Formació contínua
L’oficina de l’ADL (c/ Sant Roc) també està registrant les sol·licituds de totes aquelles persones que estan interessades en participar en els diversos cursos gratuïts de formació contínua que es realitzaran a la localitat durant el darrer quatrimestre de l’any. Tot i que la majoria de cursos estan destinats a treballadors en actiu, per a dos d’ells, el d’Aplicacions Informàtiques Avançades i Anglès Comercial, hi ha també places reservades per a persones desocupades. A més s’ofereixen cursos de PRL Construcció, Primers Auxilis, Pla d’Emergències i Avaluació, Riscos Electrònics i Riscos Vinculats a l’Activitat Física.