L’Olleria: Es millora el tram del carrer Beat Ferreres afectat per fortes irregularitats a la superfície

gedc0303

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de l’Olleria ha procedit a regularitzar el tram ferm del carrer Beat Ferreres, que tot i ser de nova urbanització estava ple de bonys i clivelles. L’anivellament de la superfície del carrer i la repavimentació de la zona ha estat possible gràcies als treballs previs que s’han efectuat al subsòl, i que han permés resoldre el problema de filtracions d’aigua, que era l’origen de les irregularitats a la plataforma de la via.

El pou de registre existent a este tram de carrer no podia absorbir tota l’aigua que es generava en els dies de pluja forta, i això provocava que el líquid es filtrara entre l’asfalt i les saorres que es posen baix del paviment. Després de reparar el pou i connectar-lo amb un altre, que l’alleugerirà en cas d’una forta pressió d’aigua, s’ha reparat la superfície del carrer

Un comentario sobre “L’Olleria: Es millora el tram del carrer Beat Ferreres afectat per fortes irregularitats a la superfície”

  1. Pues ja era hora perque parexía un camí de muntanyetes, el problema es que ara es pot anar prou rapid i pot haber algún accident, faría falta un parell de resalts.

Los comentarios están cerrados.