L’Olleria es bolca amb la presentació de les EMD de futbol i L’Olleria C.F

Com és tradició en la seua Setmana de Festes Patronals i de Moros i Cristians L’Olleria presentava a les Escoles Esportives Municipals de Futbol i a la plantilla de L’’Olleria C. F.

La presentació va tindre lloc este dimecres tenint com a escenari el camp de gespa artificial del Poliesportiu. Un esdeveniment que va reunir a centenars d’ollerians i que va comptar amb la presència de l’alcalde, José Vidal, el regidor d’Esports, Vicente Oviedo així com amb la Reina de Festes de 2012, Andrea Mollà i les seues Corts d’Honor, infantil i major.

L’acte s’iniciava amb l’entrada de les festeres al camp portant els colors de l’equipatge de les Escoles i de L’Olleria C.F junt amb els més menuts de les escoles esportives, els querubins, que portaven la bandera de L’Olleria C.F.

A continuació van fer acte de presència els jugadors de les diferents categories prebenjamins, benjamins (B, A) , alevins (B, A) , infantils, cadets, femení i juvenil. Després arribaria el torn del primer equip, els jugadors de L’Olleria C.F. que van ser aplaudits efusivament pels familiars i aficionats que no van voler perdre’s la presentació en un any especial per a l’equip tal com van subratllar el President del Club Joaquín Úbeda i l’Entrenador Toni Sánchez els que van assegurar que el Club continuarà “treballant dur i amb molta il·lusió esta temporada en què hem ascendit a primera regional”.

Tancant la desfilada la Reina junt amb l’alcalde, regidor d’Esports i President del Club que situant-se en el centre del camp donaven inici als parlaments. El coordinador de les Escoles Esportives de Futbol, Paco Micó va ser el primer a intervindre destacant la il·lusió i l’esforç de “tots els alumnes de les Escoles Esportives de Futbol de L’Olleria’ mentre que Joaquín Úbeda donava les gràcies als patrocinadors de l’Equip així com a l’Ajuntament i a l’afició a què va demanar suport “en esta nova temporada que iniciem amb il·lusió i responsabilitat ja que juguem en una categoria superior”.

Per la seua banda, Toni Sánchez va tindre paraules de suport per als seus jugadors destacant que “pràcticament tots són de L’Olleria” així com “la importància de les Escoles Esportives en la formació de nous jugadores” també l’alcalde, que va tancar les intervencions, va subratllar el caràcter formatiu de les Escoles Esportives i va agrair “l’interés i esforç que realitzen els pares al llarg de tota la temporada recolzant i acompanyant els seus fills als partits” igualment va felicitar al primer equip, a L’Olleria C.F pel seu ascens i va animar “a tots els ollerians a recolzar-los en tots i cada un dels partits que disputaren en esta nova temporada i en la que estic segur continuaran donant-ho tot i fent gala de la seua esportivitat”.

Finalment, els jugadors del primer equip van entregar un detall a les festeres majors i infantils així com un ram de flors a la Reina.