L’Olleria enceta la segona edició de «l’Espai d’Igualtat»

roda-premsa-006

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora, el proper 8 de març, s’encetarà a l’Olleria la segona edició de “l’Espai d’Igualtat”. Un programa d’activitats que pretén commemorar esta diada amb iniciatives que donen cabuda tant a homes com a dones. “Sense oblidar l’esperit reivindicatiu continuem amb el projecte encetat l’any passat d’oferir una programació integradora, apta per a qualsevol persona, independentment del seu génere”, comenta Àgueda Micó, regidora de Cultura.

El dilluns 8 de març s’encetarà el programa d’activitats amb la inauguració d’una exposició realitzada per l’Associació Fotogràfica de l’Olleria. AFLO, conjuntament amb Llum i l’Associació d’Ames de Casa de l’Olleria col·laboren en l’organització d’este “Espai d’Igualtat”, colze a colze amb les regidories de Cultura i Benestar Social.

Després de la inauguració de l’exposició es realitzarà un Dinar de Germanor als baixos del mercat, al que cal inscriure’s prèviament o bé a l’EPA o bé al Centre d’Informació Juvenil. Després de l’àpat es farà una exhibició del taller “Danses del Món”.

Per a dimarts dia 9 hi ha prevista una marxa senderista que eixirà de la Font Vella a les 9:30h i que passarà pel convent dels Caputxins. Per la vespra al centre Social es farà un taller anomenat “Cuidar als cuidadors”. El dimecres dia 10 també estarà farcit d’activitats amb un taller matinal de Dansa del Ventre, i dues accions vespertines: un taller per desenvolupar el sentit del tacte i la projecció de la pel·lícula “Los hombres que no amaban a las mujeres” basat en el famós llibre d’Stieg Larsson.

La programació de “l’Espai d’Igualtat” es tancarà el dijous dia 11 amb una excursió cultural a Sagunt per a visitar el seu barri medieval, el Museu Històric de Sagunt, el teatre romà i el castell de la ciutat.

“En col·laboració amb les associacions hem intentat dissenyar una programació variada per a commemorar amb un esperit obert el dia de la dona”, comenta Julia Boluda, regidora de Benestar Social. “Esperem que agrade, i recordem que per a inscriure’s al dinar i als tallers cal adreçar-se a l’EPA o el CIJ, i que per apuntar-se a l’excursió és necessari passar-se pel Centre Social”.