L’Olleria: Curs de jazz «Un dia de Jazz»

«Un dia de Jazz” és el nom del proper taller que ha organitzat la regidoria de Joventut per al dissabte 2 de maig, i que ja té obert el termini d’inscripció, que es pot formalitzar al CIJ.

? La proposta consisteix en realitzar un taller teòric-pràctic en el que s’abordaran diverses matèries (harmonia, composició, arreglaments, tècnica instrumental, improvisació, assimilació de repertori, història del jazz, etc.…). El taller estarà impartit per Francisco Àngel Blanco «Latino», músic de Sedaví amb gran experiència en este tipus d’activitats formatives. De fet està desenvolupant esta mateix taller a diferents agrupacions musicals i conservatoris a nivell autonòmic.

Amb tots els alumnes del taller interessats s’organitzarà un conjunt instrumental (combo) on podran posar en pràctica els coneixements i idees adquirits. La finalitat és la d’aprendre mètodes de treball en grup i preparar un repertori. Al taller tenen cabuda tot tipus d’instruments i el nivell musical no és cap problema. Per a finalitzar l’activitat, es celebrarà una audició al carrer dels pubs de l’Olleria amb el grup d’alumnes del taller.