L’Olleria acull un curs d’Intervenció i Atenció Sanitària en catàstrofes

Participaren prop de 50 persones

L’Olleria acollia aquest dissabte un curs bàsic d’Intervenció i Atenció Sanitària en Catàstrofes organitzat pels voluntaris de Protecció Civil de L’Olleria junt amb l’Ajuntament a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana.

El curs que va ser seguit per prop de 50 persones, de diversos punts de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, va estar impartit per tècnics de la ONG TESSINF, Tècnics d’Emergències Sense Frontreres.

El seu president-coordinador, Adán Javier Lara va ser l’instructor del curs i es mostrava molt satisfet amb la jornada comentant que “han sigut ja moltes les localitats que ens han proposat fer este curs arran de l’impartit a L’Olleria”. Per la seua banda, el coordinador cap de Protecció Civil de L’Olleria, Luis Miguel Sánchez agraïa “la resposta de la gent en este curs així com el suport de l’Ajuntament a esta iniciativa que ha sigut pionera”.

A la clausura van assistir l’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, José Vidal i la regidora de Benestar Social, Gema Borrás qui rebia dels voluntaris de Protecció Civil bosses d’aliments no peribles, ja que este curs tal com explicava Sánchez “va unit a una campanya de sensibilització i la matrícula s’ha pagat amb aliments”.

Borrás agraïa “esta iniciativa solidària que tant bé farà als que més ho necessiten”. Finalment, Vidal subratllava la importància del curs així com “l’interés de l’Ajuntament perquè els nostres voluntaris de Protecció Civil estiguen el més preparats possible si alguna vegada han d’actuar en alguna catàstrofe” i felicitava “tant als voluntaris de Protecció Civil de L’Olleria per l’organització d’este curs com a tots vosaltres pel treball desinteressat que exerciu en cada un dels vostres municipis”. El curs va finalitzar amb l’entrega de diplomes als assistents.