L’Olleria acull la XX Trobada de Corals de la Vall d’Albaida

Es celebra demà dissabte

Este dissabte L’Olleria acull la XX Trobada de Corals de la Vall d’Albaida, una cita organitzada per la Mancomunitat de Municipis i l’Ajuntament de la localitat amb la col·laboració del Cor de l’Escola musical Sta. Cecília de L’Olleria. Enguany, és la segona ocasió en què este cor creat en 1995 exercix com a amfitrió en esta Trobada, la primera va ser fa 10 anys.
A escasses hores per a tornar a viure la Trobada sent amfitriona el Cor de l’Escola musical Sta. Cecília es mostra “molt il·lusionat amb esta celebració’ i esperen que “tot isca bé” afegint que “este any L’Olleria també comptarà per primera vegada amb l’actuació del Cor de l’Agrupació escola musical la Nova de L’Olleria als que vam invitar a participar en esta Trobada fa uns mesos”.
La jornada s’iniciarà a les 18:00 hores amb una cercavila des de l’avinguda Jaume I fins la plaça de la Vila que tindrà com a protagonistes a les corals participants. Després sobre les 19:00 hores s’iniciarà la Trobada en la qual els assistents entre els que es trobaran membres de la Corporació Municipal amb l’alcalde, José Vidal al front, diversos consellers de la Mancomunitat amb la presidenta en funcions, Rosa Adelina Vidal al front, així com alcaldes i regidors de la Comarca. El concert de la trobada es farà al Teatre Goya a les 19:00 hores.
L’acte estarà presentat per Eva García, membre de la SEM Sta. Cecilia de L’Olleria qui anirà donant pas a les corals participants que actuaran en l’orde següent:
Coral Inesina de Benigànim (Director: Antonio Esteve Zinsser), Cor juvenil Sinenómine de Benigànim (Director: Juan José Visquert Fas), Agrupació vocal Clarialba de Montaverner (Director: Juan Carlos Sempere Bomboi), Agrupació coral de Castelló de Rugat (Director: Rafael Llopis Part), Agrupació coral de Bocairent (Director: Damián Molina Beneyto), Associació musicovocal Nou Orfeó d’Ontinyent (Director: José Ureña Eiras), Agrupació vocal Eduardo Torres d’Albaida (Director: Josep Robert Sellés i Camps), Agrupació coral Llorenç Barber d’Aielo de Malferit (Director: Francesc Tortosa i Llin), Agrupació escola musical la Nova de L’Olleria (Director: Juan Miguel Terrazas Samper) i el Cor de l’Escola musical Santa Cecília de L’Olleria (Director: Pere Molina i González).
Després de l’entrega de detalls a les corals participants totes interpretaran l’obra És l’hora dels adéus de Ll.G.Fareny sota la direcció de Pere Molina, director de la Societat escola musical Sta. Cecília.
La Trobada acabarà amb un sopar organitzat pel cor amfitrió, Cor de l’Escola musical Sta. Cecília de L’Olleria, per a 440 comensals. Des del Cor s’ha agraït “l’interès i la col·laboració de tots els comerços i empreses locals en este sopar així com de l’Ajuntament”.
Finalment, tant l’alcalde, José Vidal com el regidor de Cultura, Jesús Engo han invitat “a tots els ollerians així com als veïns de la comarca a disfrutar de les cançons d’estes 10 corals que han treballat de valent per a oferir-nos unes actuacions inoblidables i de gran qualitat”.