L’Olleria acull la Ruta Senderista Nocturna

Tindrà lloc hui divendres a les 22:30 hores

Este divendres 3 d’agost està programada la IV edició de la Ruta Senderista Nocturna, organitzada des de l’any passat pel club de muntanya “La Rabosa Geperuda” amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Olleria.

Després de l’èxit de l’anterior edició, realitzada el passat 6 de juliol i a la que van participar 110 persones, esta vegada serà una ruta més curta, de 9,8 kilòmetres, amb una duració estimada de 3 hores. La dificultat del trajecte continua sent mitjana-alta com a les anteriors edicions.

Els interessats en participar en esta amena activitat esportiva han d’anar davant de l’escenari del Parc Beat Pare Ferreres a les 22:30 hores de hui divendres. Es recomana portar calçat còmode i llum per a evitar els accidents habituals que tenen lloc en estes eixides si no se’n va correctament preparat. El recorregut d’esta IV edició passa pel Camí Caputxins, el Barranc de l’Alegre, el Parapent, la Creu de L’Olleria, el Port Vell i Caputxins.

Finalment, el regidor de Joventut, Vicente Oviedo ha recordat que “tant membres de la Policia Local com de Protecció Civils estaran pendents de les incidències que puguen succeir durant la ruta estant en contacte amb el departament de Joventut de l’Ajuntament, per a garantir la seguretat dels participants”.