L’Olleria acull la ‘Primera Jornada MAC’

Primera Jornada MAC de l'OlleriaSerà este dissabte a partir de les 10.30 hores

Este dissabte 5 de febrer se celebra la ‘Primera Jornada MAC’, organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Olleria, en la que tots els amants d’este sistema operatiu podran compartir experiències, treballs, opinions, inquietuds i, a més, participaran en diferents tallers teòrics i pràctics que tindran com a escenari l’antic Centre d’Informació Juvenil (carrer de Sant Joan XXIII, 25 baix).

La regidora Mercedes Simón ha explicat que “tot va sorgir de la iniciativa d’un grup de jóvens que treballen amb este sistema a l’Olleria, i que volien organitzar una jornada per a intercanviar experiències i opinions sobre el MAC. Nosaltres estudiàrem eixa idea, i l’hem dut a terme. Esperem que siga tot un esdeveniment i que siga l’inici de futures jornades”.

Al matí es realitzaran a partir de les 10.30 hores tallers teòrics sobre ‘Snow Leopard I i II’, ‘Complements d’Os X’ (‘Quicksilver’, ‘Growl’, ‘1Pasword’, ‘Flip4Mac’ i ‘Dropbox’), ‘ILife 09’ amb ‘ITunes 10’, ‘IWork 09’…, i a la vesprada, de 16 a 19 hores, hi haurà xarrades i taules redones. La inscripció és de 10 euros i inclou material, una samarreta amb disseny exclusiu ‘Uebart’ i connexió WIFI.

Un comentario sobre “L’Olleria acull la ‘Primera Jornada MAC’”

Los comentarios están cerrados.