L’Olleria acull este dissabte la 4ª Intercomarcal Cabotista

cartel1

La revista satírica La Cabota, que en breu es refundarà en portal digital, celebrarà este dissabte 4 d’abril a les 11 de la nit al Cine Goya de l’Olleria la 4a Intercomarcal Cabotista.

Un festival de música i humor autòcton per a celebrar que encara continua viva l’essència d’esta publicació.
La proposta comptarà amb les actuacions de Carles Pastor (artista local emigrat a la Safor profunda), el Tio Fredo (una jove promesa emergent de la cançó d’autor), Marian Díez (monologuista monovera amb més de mil cares), Senior i el Cor Brutal (estil americana però per riberenques), Pepet i Marieta (riberencs dellà el Sénia) i el retorn de l’exiliat per excel·lència, Lluís el Sifoner, l’assot -i la ferradura- de la gauche divine, l’enfant terrible de la Nostra Cançó. L’entrada té un cost de 5 euros per cap i es poden reservar places a través del mail correu@lacabota.org

Després d’un any sabàtic i de celebrar la 3a Intercomarcal Cabotista en l’exili cubà, enguany (bicentenari del naixement de Bernat i Baldoví) torna a aparèixer La Cabota, la revista satírica més seriosa que ha donat esta terra: publicada per primera volta en paper la primavera del 2005. A l’any següent celebrà el seu primer aniversari a Gandia amb la 1a Intercomarcal Cabotista, un festival amb els millors -i més graciosos- artistes valencians i, en 2007, després de huit números La Cabota es deixà d’imprimir després de la 2a Intercomarcal Cabotista, pendent de la refundació del cabotisme i de l’ampliació efectiva de la seua àrea efectiva d’implantació, de l’Horta de Gandia a la resta del pastís valencià -Valldigna inclosa-.

Es posible que tu navegador no permita visualizar esta imagen. Ara, La Cabota es refundarà com a portal digital baix la supervisió de l’exiliat Mr. Cabota i amb l’equip habitual d’Ausiàs de Borja i Martorell, Lucrècia de Borja i Bairén, Xiquet Alemany i altri, amb una nova edició del congrés de tot el cabotisme, l’antic i el modern: este dissabte, 4 d’abril del 2009 a les 11 de la nit al Cine Goya de l’Olleria (la Vall d’Albaida).

Informació facilitada per la Cabota http://lacabota.org/