L’Olleria acollirà el campus del València CF al juny

El termini d’inscripció ja està obert

L’Olleria acollirà el campus del València CF per segon any consecutiu, així ho comunicava l’alcalde de L’Olleria, José Vidal, en l’acte de presentació que va comptar amb la presència del regidor d’Esport, Vicente Oviedo, Carlos del Era, director esportiu de la Fundació València Club de Futbol, de José Enrique Mestre, gerent d’Interstar Esport i Carlos Martínez, coordinador del campus.

Carlos de l’Era explicava que “el campus a L’Olleria serà del 24 al 28 de juny podent participar en ell els xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys inclusivament” i subratllava “l’experiència tan positiva que vam tindre l’any passat en la població i que ens ha animat a tornar a apostar per l’organització del campus en este municipi de la Vall d’Albaida”.

Quant a la programació, “hem preparat una setmana plena d’activitats com a entrenaments, xarrades educatives i una eixida al Mestalla en la que podran visitar totes i cada una de les dependències de l’estadi. El campus serà de 9 del matí a 8 de la vesprada pel que els pares només hauran de portar-los i després arreplegar-los ja que tots els menjars estan inclosos, a més, nosaltres els proporcionarem la vestimenta per als dies en què transcorre el campus i el dia de la clausura se les farà entrega de l’equipació oficial”.

L’alcalde per la seua banda, destacava les novetats per a enguany “els participants de l’any passat tindran un descompte del 10% per a este campus i el càtering estarà a càrrec d’una empresa local, d’esta manera ajudem a l’economia del municipi i guanyem en qualitat ja que els participants podran disfrutar de plats acabats de cuinar”.

El regidor d’Esports, agraïa “la confiança del Club per haver comptat amb nosaltres de nou” subratllant “l’experiència tan bona de l’any passat i que ens va ser transmesa pels pares dels participants” afegint que “és una oportunitat per a no sols adquirir coneixements futbolístics de la mà de monitors i entrenadors professionals i amb experiència amb xiquets, sinó també d’estretir llaços d’amistat amb nous companys” a més, demanava al Club que “igual que l’any passat vam poder disfrutar en la clausura de la presència de Vicente Guaita, esperem que enguany també ens acompanye algun jugador del València”.

El passat any van participar en el campus 90 xiquets de L’Olleria, resta de la comarca de la Vall d’Albaida i comarques veïnes.

El preu és de 195 euros fent-se les activitats en el camp de gespa artificial i natural de L’Olleria, la piscina, pavelló i en el poliesportiu. Les inscripcions es poden fer bé en el departament d’esports de l’ajuntament de L’Olleria o en els telèfons 695170117 o 963944054.