L’Olímpic guanya 2-1 a l’Orihuela

A la jornada sisena de la Segona Divisió B celebrada ahir diumenge 25 de setembre es va produir la primera victòria a casa de l’Olímpic de Xàtiva d’aquesta temporada. 2-1 va superar a l’Orihuela CF a un partit on tots els gols van ser al primer temps.

L’1 a 0 va arribar amb unes mans de Carlos Delgado dins l’àrea, que es van convertir en un penalti on Alex Vaquero va marcar el primer gol al minut 6 del partit.

Al minut 10 Sergio Alcolea, amb una jugada d’estratègia va marcar el segon gol de la vesprada.

Al temps de prolongació del primer temps Manrique va fer el 2-1, un gol que ficava a l’Orihuela al partit, però que en tota la segona part no va tindre ocasió d’empatar. Totes les oportunitats van ser de l’Olímpic, amb 14 tirs a porta, per tan sols 1 de l’Orihuela.

L’Olímpic de Xàtiva es troba al 10è lloc de la classificació amb 8 punts. El Reus Deportiu encapçala aquesta classificació amb 15 punts.