L’Olímpic es situa als llocs de promoció d’ascens

Ahir es va jugar al camp de la Murta, de la 12ª jornada de la segona divisió B en el grup 3, un partit que va enfrontar al C.D. Olímpic contra el Club Lleida Esportiu, on els locals guanyaren 1-0.

El triomf davant el Lleida va ser molt treballat per art dels jugadors de Toni Seligrat.

En la primera part els davanters a penes van tenir opcions de batre les porteries adversàries. En la recta final, a tres minuts del descans, Da Silva no va arribar a l’eixida a la desesperada del porter lleidatà.

Als 9 minuts de la segona part, Rubén, en el primer baló que va tocar, va marcar l’únic gol del partit. Al minut 22 va tindre que intervenir el porter local Francis, per una entrada de Jorge. A la mitja hora l’Olímpic es van quedar amb 10 jugadors, en vore Peris la segona targeta groga per una entrada sobre Jorge.

«Nosaltres anem setmana a setmana i el que volem es guanyar. Estem guanyant moltes setmanes i això és un premi que es estar on estem situats. I si després per el que siga venen moments de dificultats, tots estos punts ja els tenim per a complir l’objectiu.» Va dir després del partit Toni Seligrat, entrenador de l’Olímpic.

L’equip xativí es troba en 4t posició a la classificació del seu grup, amb 20 punts, una classificació que encapçala At.Balears amb 27 punts.