L’Olímpic es manté a les primeres posicions de la taula després de guanyar al Zaragoza B

L’Olímpic de Xàtiva va guanyar ahir al camp de la Murta per dos gols a 0 contra el Reial Zaragoza B, i aconsegueix així sumar 3 punts que els situen a les primeres posicions de la taula.

Els de Toni Seligrat començaren dominant i protagonitzaren totes les ocasions de perill dels primers 45 minuts. El gol va arribar al minut 27 quan l’arbitre va senyalar penal sobre Quintana, i Rifaterra va ser L’encarregat de llençar-lo i avançar als locals.

A la segona meitat del partit es va vore el mateix estil de joc de l’Olímpic. Al minut 20 de la segona gaudiren de superioritat numèrica per l’expulsió de Matute del Zaragoza. Els visitants no saberen crear cap ocasió de perill i les poques accions arribaren a baló parat.

«Sols l’Olímpic ha lluitat a porteria, sols l’Olímpic ha anat a per el gol, encara que ens hem trobat amb un equip jo ve però molt serós» va explicar l’entrenador de l’equip xativí al finalitzar el partit.

Da Silva va marcar el gol que deixaria el resultat en 2-0, i que perfila l’Olímpic com un dels equips més competitius de la seua categoria, ja que es troba a la 4t posició en el grup 3 de la segona divisió B amb 26 punts, grup que encapçala At.Baleares amb 36 punts.