Lola Raigon estarà a la ‘I Setmana del Medi Ambient’ a l’Olleria

I Setmana del Medi Ambient de l'Olleria

Raigon és autora de diversos llibres sobre agricultura ecològica

La nostra alimentació és el nostre combustible diari, i per tant allò que mengem influeix directament sobre el nostre organisme. Sobre este eix girarà la xerrada que demà dijous oferirà l’enginyera agrònoma Lola Raigon, en el marc de la ‘I Setmana del Medi Ambient’ a l’Olleria. Una conferència titulada “Aliments Ecològics: qualitat i salut” que es realitzarà a les 16 hores al Teatre Cervantes.

Raigon, que ha escrit diversos llibres sobre agricultura ecològica, explicarà la influència beneficiosa d’estos aliments sobre l’organisme, en tant que estan lliures de pesticides, i conserven millor les vitamines i minerals. En l’organització d’este acte ha col•laborat l’associació Llum.

Dins de la I Setmana del Medi Ambient hui a les 17:30h està previst un Taller de Cosmètica Natural al Centre Social, i ahir va tindre lloc una xerrada-taller sobre Reciclatge, impartida per Eugeni Úbeda.

Divendres es realitzarà una excursió a Carrícola per a visitar la seua agricultura ecològica i el seu patrimoni natural i arquitectònic, i dissabte es realitzaran diverses activitats familiars, entre elles un contacontes de temàtica mediambiental, a les 18 hores, a la Biblioteca Municipal.