L’obra teatral ‘Iaios’, en Ontinyent este diumenge

sala-multiusos

Este diumenge els veïns d’Ontinyent compten amb una nova repressentació a la sala Multiusos. Es tracata de l’obra IAIOS, un treball de l’autor Joan Carles Simó i protagonitzat per Albert Giner i Joan Miquel Reig, i que relata una entretinguda i agradable història per a tots els públics.

Sinopsi: Iaios ens conta la història d’amor entre Anita i Manolín, narrada pels seus néts a partir dels diferents records que estos troben en casa dels seus iaios; la infantesa, els jocs de xiquets, els amics, l’amor, la guerra, la tristesa, la família, els fills, els somnis… Iaios ens parla de la vida i del pas del temps, la història d’una família a través de quasi un segle d’història, un homenatge a les persones majors a partir dels ulls d’un xiquet.

L’obra, adaptada i portada a escena per la companyia tetral ‘Al vent teatre’, tindrà lloc a la Sala Multiusos, el diumenge dia 7 a partir de les 19 hores. El preu de les entrades és de 7 euros la normal, i 5 amb carnet jove, d’estudiants, així com per a jubilats, pensionistes, i grups.

Aquest espectacle ha sigut guardonat recentment amb el primer premi a la millor direcció en el FETEN’10 (Feria española de teatro para niños y niñas) que s’ha celebrat durant aquesta darrera setmana a Gijon. Encara queden entrades disponibles a la venda.

sumari-espectacles
com-arribar