L’obra gràfica d’Andreu Alfaro es podrà contemplar al Museu de Belles Arts de Xàtiva

Cultura ultima els detalls d’una mostra d’il·lustracions de l’escultor dintre dels actes d’homenatge a Raimon

A més de l’escultura “La veu d’un poble. Homenatge a Raimon”, altres creacions d’Andreu Alfaro tindran una presència destacada als actes d’homenatge a Raimon. El mateix dia 12 de novembre, s’inaugurarà una exposició d’obra gràfica d’aquest insigne escultor valencià, unit al cantautor xativí per una estreta relació d’amistat. Aquesta mostra es podrà contemplar a la sala d’exposicions temporals del Museu de Belles Arts de la Casa de l’Ensenyança.

L’exposició estarà composada per dibuixos originals i obra gràfica en la qual Alfaro representava a Raimon. Algunes d’aquestes peces arriben a tindre una dimensió de 70×50 cm. També es podrà veure portadelles de LP’s de Raimon il·lustrades per Andreu Alfaro. Altre dels continguts de la mostra és una sèrie d’il·lustracions realitzades per a l’edició d’un llibre sobre Ausiàs March, amb textos de Raimon i dibuixos d’Alfaro.

Totes les obres exposades han estat cedides per la família Alfaro amb motiu dels actes organitzats al voltant de la figura de Raimon i de la donació de l’escultura “La veu d’un poble. Homentage a Raimon” a la ciutat de Xàtiva. La col·laboració per part de la família de l’escultor és altruista i totalment desinteressada.