Llosa FM celebra la seva primera marató de ràdio en directe

Amb motiu del seu desè aniversari

Llosa FM es disposa a celebrar la seua primera marató de ràdio en directe amb motiu del seu desè aniversari. La ràdio pública de La Llosa de Ranes començà les seues emissions en esta nova etapa i baix el nom de Llosa FM el 9 d’octubre de fa deu anys, amb la inauguració oficial de les seues emissions per part de l’alcalde Evarist Aznar. Deu anys després, l’equip que encapçala Raúl Terol com a director, es disposa a emetre una programació especial i «non-stop» en directe, una marató de ràdio.

Un dels projectes que, segons paraules del director, «encara estava en el tinter». Al llarg d’estos anys Llosa FM ha preparat diverses programacions especials per al cap d’any acomiadant i donant la benvinguda a l’any nou, però en esta ocasió el que es busca es congregar a tots els locutors i col·laboradors d’esta casa al llarg d’estes 24 hores de ràdio i fer grup. A més, els oients van a tindre una participació activa en la programació especial, ja que al llarg dels diversos programes aniran fent-se sortejos i regals per a la gent que s’anime a participar.

La Marató de Ràdio començarà hui divendres a les 19:00 hores. A partir d’eixe moment locutors com Sergio Giménez, Paqui Juan, Miguel Angel Matéu, Toni López, Carles Calatayud o Joan Gómez Revert, entre d’altres, aniran desfilant pels estudis de l’emissora en una programació especial i atractiva per a l’oient.