Llanera de Ranes destina el Pla d’Inversions a rehabilitar les escoles velles i la pista de futbol

El president, Jorge Rodríguez, rep l’alcalde, Antonio Vicente Lluch

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, va rebre ahir l’alcalde de Llanera de Ranes, Antonio Vicente Lluch, en una reunió en què l’alcalde va voler traslladar al responsable de la Diputació les necessitats del municipi i les infraestructures que necessita rehabilitar.

El president i l’alcalde de la localitat de la Costera van abordar diverses qüestions relacionades amb les instal·lacions del poble, tal com apuntà l’alcalde després de la reunió. «Invertirem —va dir— el Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació en les escoles velles per a oferir un servei a les associacions locals i també als nostres joves i majors».

En aquesta primera presa de contacte, Lluch va anunciar que Llanera de Ranes també destinarà l’ajuda de 50.000 euros a concloure la rehabilitació de la pista de futbol, «amb l’objectiu que la gent jove puga gaudir-ne tan prompte com siga possible».

Així mateix, el primer edil sol·licità la col·laboració de la Diputació «perquè, en un futur, Llanera de Ranes puga comptar amb un auditori».

«La banda de música de la localitat té una llarga història i un currículum excel·lenta l’esquena i, encara que visquem en un poble xicotet, tenim molta afició per aquest món» —conclogué l’alcalde.