L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida presenta les Actes del III Congrés d’estudis de la Vall d’Albaida

Institut de la Vall d'AlbaidaL’ Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, presentarà les Actes del III Congrés d’estudis de la Vall d’Albaida, el pròxim dissabte, 29 de gener de 2011, a les 12.30 h, al saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, al carrer de Sant Francesc, 8, planta baixa, d’Ontinyent.

Les Actes inclouen les 56 comunicacions,les 10 ponències i les 4 taules redones, i també el programa dels dies 12, 13 i 14 de març de 2010, els llistat del integrants dels comités d’honor, científic i organitzador, informació sobre les activitats paral·leles al III Congrés, una secció d’hemeroteca i una altra multimèdia amb àudios, fotos i vídeos.

La presentació de les actes anirà a càrrec de d’historiador i arxiver d’Ontinyent, Vicent Terol i del catedràtic de Filologia i membre de l’AVL, Emili Casanova. Les actes es presenten en format digitat i també s’oferiran en format tradicional al preu de cost, prèvia encomanda.

En finalitzar l’acte es podran adquirir les Actes del III Congrés en format DVD al preu de 10 euros. A partir de la setmana que ve, també estaran a la venda a les llibreries d’Ontinyent Bastida llibres i La Llibreria, i també a la Biblioteca Municipal de l’Olleria. Als ponents i comunicants que van participar en el Congrés se’ls obsequiarà amb un exemplar gratuït en agraïment per la seua col·laboració.

A més del lliurament del DVD de les Actes, els congressistes, ponents i comunicants podran recollir els certificats d’assistència al III congrés que lliura l’ institució.

L’IEVA abans de la presentació de les actes realitzarà l’assemblea general anual de socis i sòcies on s’aprovarà la gestió d’aquest any passat i el projecte per al 2011. En ella també els socis proposaran els candidats per al premi “Fer comarca-2011”.