L’IES Vermellar de l’Olleria incorpora un programa de qualificació professional d’auxiliar en vivers

L’IES Vermellar oferirà a partir del proper curs un Programa de Qualificació Professional Inicial que permet ampliar el ventall d’ofertes educatives per als joves de la ciutat. En concret la Conselleria d’Educació ha concedit a l’institut Vermellar el programa “activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria”, en el que es formaran 15 joves.

Segons ha assenyalat Esther Escot, directora de l’IES ollerià, esta mena de programes va adreçat a un tipus d’alumnat molt concret, que té problemes per a obtindre el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria per la via dels estudis tradicionals, bé perquè té dificultats en l’aprenentatge i acumula repeticions de cursos, bé perquè són alumnes desescolaritzats o alumnes amb greu risc d’abandó escolar. A través d’este Programa de Qualificació Professional Inicial, que té una durada de dos cursos, se’ls dóna l’oportunitat d’obtindre un títol específic i d’aconseguir alhora el graduat d’educació secundària.

Des de la direcció de l’IES Vermellar es vol manifestar públicament l’agraïment a l’Ajuntament de l’Olleria pel seu suport i col·laboració en la sol·licitud d’este programa que ajudarà a formar els futurs ciutadans de la població de l’Olleria i voltants.