L’exposició «L’Alqueria Blanca i la Pilota Valenciana» reunirà en Genovés als actors de la sèrie valenciana

El pròxim 17 de maig els actors, guionistes i productors de la famosa sèrie de televisió valenciana ‘L’Alqueria Blanca’, es reuniran en Genovés per a participar en l’acte inaugural d’una exposició de Pilota Valenciana relacionada amb aquest èxit televisiu.

L’acte es realitzarà al Museu de la Pilota. I començarà a les 12:30 hores amb la signatura per part dels visitants d’honor, del llibre de visites del Museu. Seguidament s’obriran les portes al públic i, després dels parlaments, hi haurà un dinar al Trinquet Municipal.

Els interessats en participar el dinar poden informar-se en la web de L’Alqueria Blanca, o telefonar al president del club de fans al 619 65 91 94 (Rafa Fontalba).

El tinent d’alcalde i cap de l’Àrea de Promoció Econòmica, Esportiva i Política Cultural, Blai Albarracín, ha afirmat que:

Des de l’Ajuntament de Genovés estem molt orgullosos de poder ser el poble que, al seu museu, tinga l’honor de realitzar aquesta exposició i, a més, a la que assitiran la majoria d’actors de la sèrie de televisió. Des de l’equip de govern teniem clar que el millor lloc on es podia realitzar aquesta acte, era al Museu de la Pilota i el Trinquet Municipal, per això espere que la gent de Genovés i dels pobles del voltant passen un dia d’allò més divertit.