L’esport inunda el cap de setmana de la Fira de l’Olleria

Motos clásicas Fira de l'OlleriaDels esports realitzats durant el cap de setmana de la Fira 2010 cal destacar que l’Olleria CF va guanyar 2-0 davant del Banyeres CF i, per tant, continua com a líder del seu grup 14é de 2ª Regional, mentre que en futbol sala, l’Olleria FS va perdre per 4-9 davant del primer classificat del grup, l’Universitat de València, en un partit que va estar empatat fins a l’inici de la segona part, fins i tot acabà guanyant 4-3 l’equip local la primera part.

Per la seua banda, l’Olleria CF Femení va perdre davant del CD Xeresa amb un clar i contundent 0-3, però dir que les xiques continuen progressant bé, ja que es tracta d’un grup de xiques molt joves on gran quantitat d’elles són menors de 18 anys. Destacar també la primera victòria del Basket l’Olleria per 66-60 davant d’un rival difícil, V74 Grupo Glem.

Fútbol en la Fira de l'OlleriaDe les Escoles Esportives destacar l’ambient de festa i germanor que es va crear al Poliesportiu Municipal, tant al camp de futbol com al pavelló on el menys important era el resultat i el que més importava era el veure la felicitat dels menuts en la pràctica del seu esport favorit. Quasi cap equip de casa va guanyar el seu partit, excepte els benjamins A i B.

Pel que fa a la Volta Cicloturista a la Vall d’Albaida ‘Memorial Rafael Ferri’ van haver-hi mes ciclistes que altres anys i va haver molt bon ambient tant en el recorregut com en l’esmorzar que es va realitzar al Bar l’Ortissa de Benigànim. De la ‘Volta de Motos Clàssiques’ destacar que este any es va batre el record de la prova amb 200 vehicles entre motos i cotxes, on destacava un gran nombre de vespes clàssiques de tots els colors. A més, participants hi hagueren unes 300 persones de totes les edats, però totes elles amb una mateixa afició: les motos clàssiques. També va destacar la exposició de monta, doma i carruatges.