L’Escola d’Adults d’Aielo de Malferit inicia les matrícules per al proper curs

El formulari està disponible a la web municipal

L’Escola de Formació de Persones Adultes d’Aielo de Malferit obri el dilluns el període de matrícula per a les activitats del curs 2013/2014. Per a poder formalitzar la matricula tant sols cal complimentar el formulari corresponent, disponible en la web municipal www.aielodemalferit.es i lliurar-lo en les dependències de l’ ajuntament d’ Aielo de Malferit en horari de 10’30 a 14’30 hores i en el Centre Social en horari de 18 a 20 hores.

Enguany l’ EPA ofereix tres activitats de formació reglada: Educació de base (per a millorar l’ agilitat lectora i d’escriptura), preparació de les proves per a l’obtenció del graduat en ESO i cursos de preparació per als exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià en els seus nivells mitja i superior.

Pel que fa a les activitats de formació no reglada, l’ oferta formativa per al nou curs es la següent:

Anglès: nivell Iniciació (A2), Intermedi (B1) i avançat.
Angles: Taller de conversa.
Taller d’ angles per a pares/mares.
Informàtica.
Gimnàstica de manteniment/aeròbic.
Pilates.
Ioga.
Manualitats / Ceràmica.
Punt de creu i Patchwork.

El Centre de Formació de Persones Adultes, és un servei municipal reconegut per la Conselleria d’ Educació per a impartir ensenyaments reglats dels Cicles I – II, que a més a més organitza activitats de caràcter no reglat, amb la finalitat d’oferir i garantir una formació continua per a totes les persones, majors de 18 anys, que ho desitgen.

Enguany la Regidoria d’Educació ha editat un díptic que es repartirà per les cases de la localitat, amb la finalitat de donar a conèixer i difondre el funcionament d’ aquest servei i la seua oferta formativa i d’activitats.

L’alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, ha destacat l’aposta que el seu equip de govern fa per aquest tipus de serveis municipals: “Cal tenir en compte que tant en l’Escola d’Adults com en l’Escoleta Infantil no s’han pujat les taxes municipals perquè entenem que hem de facilitar a tots els veïns del poble la possibilitat de poder accedir als serveis relacionats amb l’educació i la formació”

“En estos temps de crisis, es molt important que els jovens i adults de la localitat tinguen la possibilitat de poder obtindre una titulació que els permeta poder millorar les seues possibilitats d’ inserció laboral o continuar formant-se i ampliar el seu currículum amb l’ aprenentatge d’ idiomes, informàtica, etc. per aquest motiu des de l’ ajuntament hem de seguir treballant per oferir serveis com l’ EPA amb una oferta adaptada a les necessitats actuals i amb uns preus assequibles».