L’Escarot denúncia la censura de la ILP Televisió Sense Fronteres

El passat mes de juny, Acció Cultural del País Valencià, entitat promotora de la ILP, va entregar al parlament espanyol més de 650.000 firmes per que tornaren a obrir el repetir de esta televisió. L’Assemblea de Joves de La Costera, L’Escarot, afirma: ‘Aquesta setmana hem conegut que el “gobierno de España” ha impedit la tramitació d’aquesta ILP al Congrés espanyol, al·legant que no hi ha suficient pressupost econòmic per a dur a terme el projecte‘.

Per tot açó el grup valencià denuncia la negació de la tramitació dient que ‘deixa clar quina és la seua concepció de la democràcia: han impedit que la voluntat de més 650.000 persones siga escoltada i debatuda al Congrés‘. A més, afegeixen que ‘l’argument econòmic és ridícul, ja que de tots és sabut l’espoli fiscal que patim com a poble‘.

Així mateix, confirmen que ‘la negació de la tramitació suposa un atac més de l’Estat espanyol contra la cultura del nostre poble. L’Estat espanyol mostra una vegada més el seu menyspreu front la nostra llengua i la nostra cultura‘.