Les Rutes Culturals i Naturals de Carcaixent les més sol.licitades durant la Fira de Turisme

portada14

Més de cinc-mil persones van visitar l’estand de Carcaixent durant la Fira Internacional de Turisme el passat cap de setmana. Els visitants d’este important certamen turístic es van mostrar molt interessats per conèixer la variada oferta turística que ofereix esta ciutat de La Ribera pel que fa a la cultura o a la natura.

Durant les tres dies que ha durant este certamen gent de totes les edats han fet cua a l’estand per tal conèixer les 5 rutes de “Coneix Carcaixent”, que des de l’àrea de turisme es celebren cada últim diumenge de mes, però també per degustar els productes típics de Carcaixent. Així durant les tres dies s’han consumit més de 500 kilos de taronges i altres productes naturals i saludables fets a Carcaixent.

Un altre producte de Carcaixent que ha segut especialment demandat durant estos dies és els llibres de receptes casolanes que es poden fer en la taronja però també les fullets en les activitats cultural i a l’aire lliure que es poden fer a Carcaixent.

Els visitants de la TCV van mostrar especial interès pel Paratge Natural Municipal de l’Hort de Soriano-Font de la Parra ja que allí a més de poder passar el dia o realitzar activitats com el senderisme hi ha ubicada una zona especialitzada en Autocaravanes i pràcticament tots els caps de setmana s’instal·len allí per poder gaudir de la tranquil·litat de la zona, però també de les moltes possibilitats que ofereix Carcaixent en quan a bagatge cultural o natural.

També va despertar gran interès entre els visitants els personatge il·lustres que és van rebre a l’estand: la Marqueseta i el general Harispe, el Rector Monzó etc.. Tots ells protagonistes importants de la història de la ciutat i que estaven allí per tal de fer partícips als visitants, en primera persona, de la memòria passada de Carcaixent.

El regidor de turisme, Antonio Revert és va mostrar especialment satisfet pel resultat d’esta Fira ja que durant les tres dies “l’estand de Carcaixent ha segut dels més visitats per les persones que van acudir a la Fira demostrant així un gran apego per la nostra ciutat i els nostres recursos”.

Revert espera que este interès demostrat es materialitze en “una gran participació en les activitats que organitza la Regidoria de Turisme en els propers mesos”.