Les obres de la seu central de Caixa Ontinyent avancen a bon ritme

El Conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicente Soler visita les obres

Hui han visitat les obres el Conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicente Soler, l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el President de l’entitat, Antonio Carbonell i el seu Director General, Vicent Penadés. Caixa Ontinyent ha iniciat enguany les obres de remodelació de la seu central de l’entitat, uns treballs que avancen a bon ritme i que han visitat hui el Conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicente Soler, l’Alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació, Jorge Rodríguez, el President de l’entitat, Antonio Carbonell, i el seu Director General, Vicent Penadés.

En el transcurs de la visita, els tècnics encarregats de la direcció de l’obra han explicat que s’estan finalitzant els treballs de reforçament estructural per a passar a cobrir i vestir l’edifici. L’objectiu d’estes obres és concentrar en un únic edifici tots els servicis centrals, dotar la nova seu central dels mitjans d’avantguarda per a continuar millorant en la qualitat dels servicis, especialment respecte a la utilització de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, i incorporar les instal·lacions que permeten l’eficiència energètica. L’edifici comptarà, a més, amb els elements que faciliten la màxima accessibilitat en totes les seues dependències.

El Conseller d’Hisenda i Model Econòmic ha insistit en el fet que Caixa Ontinyent «és un model que s’ha de seguir, model de treball ben fet amb vocació de servici a esta comunitat» afegint que resulta satisfactori comprovar que l’entitat treballa en la línia correcta «és prudent i al mateix temps ambiciosa». Per la seua banda, Jorge Rodríguez ha manifestat que es tracta «d’una obra emblemàtica pel que representa des del punt de vista social de reactivació, per ser una clara aposta per un barri com ‘Poble Nou’, i des del punt de vista econòmic, ja que suposa que l’única caixa valenciana en este moment aposta per renovar el seu central amb una gran inversió».

Finalment, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, s’ha mostrat satisfet pel reconeixement a l’esforç que l’entitat realitza «per a fer realitat un edifici emblemàtic, que aglutine tots els servicis centrals i que permeta treballar de la manera més eficient per a millorar el servei a la nostra gent i la nostra societat, una aposta real pel futur”.