Les obres de la gespa artificial als camps de La Purísima d’Ontinyent inclouran millores per 71.000 euros

L’Ajuntament licita per 250.000 euros unes obres que contemplen una nova porta d’accés, noves grades, una vorera perimetral i la intervenció en un edifici annex

L’Ajuntament d’Ontinyent començarà les obres de la gespa artificial als camps de La Purísima el proper mes de novembre, i aquestes inclouran millores per valor de 71.000 euros que assumirà l’empresa adjudicatària. Així ho han confirmat l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Esports, Pepe Pla, després que l’ajuntament haja adjudicat l’actuació a l’empresa local Construcciones Mancebo Gonzalez, SL, per un import de 250.000 euros IVA inclòs, unes obres que començaran al mes de novembre i es perllongaran durant al voltant de 4 mesos.

L’Alcalde i el Regidor participaven en la presentació de la nova temporada 2014/2015 de la Fundació Esport Base Ontinyent, acte al qual tots dos coincidien en destacar “l’esforç de tots” com a clau per assolir una actuació “necessària i llargament reclamada”.

Cal recordar que els actuals camps són de terra i, a més, pateixen un fort desnivell que dificulta la pràctica esportiva, per la qual cosa des del Govern d’Ontinyent es considerava “imprescindible” dur a terme una reforma i adequació que dotara a la Fundació d’unes instal·lacions dignes. A tal efecte, el Govern d’Ontinyent va demanar formalment a la Diputació de València que aportara 100.000 euros per, afegits als 150.000 euros que l’Ajuntament ha decidit consignar a estes obres dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis, fer realitat una actuació que contempla l’adequació i anivellament del terreny abans de la col·locació de la gespa.

Per tal d’aprofitar al màxim les aportacions de la Diputació de València, el Govern d’Ontinyent va decidir donar preponderància a les millores per damunt de la rebaixa al pressupost, de manera que l’empresa assumirà els costos per valor de 71.228 euros de millores que inclouen entre altres actuacions addicionals una nova porta d’accés, la creació de noves grades, d’una vorera perimetral, la instal·lació d’un nou imbornal o l’adequació de l’edifici annex al camp de futbol.

Jorge Rodríguez destacava que des del Govern d’Ontinyent “quan diem les coses les fem, allò que prometem ho complim, estes obres eren molt necessàries i amb treball i esforç conjunt per fi van a ser una realitat”. El Regidor d’Esports, Pepe Pla, incidia en què les noves instal·lacions “van a suposar un important canvi en l’ús i gaudi d’estos terrenys per part dels nostres xiquets i joves, afavorint els beneficis de l’esport i els seus valors en la seua formació”.

Pla també felicitava per l’inici de la nova temporada joves esportistes, els seus pares i mares i la Junta de la FEBO, des de la qual Miguel Ángel Molina, el seu President, també tenia paraules d’agraïment per a l’Alcalde i el Regidor d’Esports, “que han treballar molt i han estat des del primer dia al costat dels xiquets de l’escola”, i també “de tota la Junta de Govern i l’Ajuntament, que s’han portat fenomenal, han estat honestos en tot moment i gràcies a això tindrem per fi els camps en condicions”, concloïa.