Les obres al Carrer Barranquet d’Ontinyent finalitzen en menys de 48 hores

L’actuació ha inclòs l’asfaltat i la retirada de part del paviment vell

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de reasfaltament del Carrer Barranquet, la via que connecta els Barris del Llombo i Sant Josep a través de la Plaça de la Coronació, que comptava amb un paviment antic i en mal estat “que necessitava des de feia temps una actuació, perquè s’havia reparxejat en massa ocasions i estava en molt mal estat”, explicava el Regidor d’Obres, Manuel Cuesta.

L’actuació, que a més de l’asfaltat ha inclòs la retirada de part del paviment vell, s’ha dut a terme en menys de 48 hores (des del matí de dimecres al migdia de dijous) i tractant d’ocasionar les mínimes molèsties als veïns.

Un dels principals objectius del Govern d’Ontinyent és fer una gestió el més eficient possible, que és el que estem tractant d’aconseguir en totes i cadascuna de les actuacions del Pla d’Eficiència Urbana, al qual s’inclou aquesta actuació”. A esta actuació, i els reasfaltaments realitzats a altres vies com ara el Carrer Dos de Maig o el Carrer del Camí dels Carros, s’afegirà en breu una actuació de millora de l’Avinguda Almaig, inclosa també al Pla d’Eficiència Urbana.