Les Falleres Majors de Xàtiva seran presentades aquest cap de setmana al Gran Teatre

El dissabte serà l’exaltació de Neus Esplugues, i el diumenge la de Meritxell Laso

Aquest cap de setmana el Gran Teatre de Xàtiva es vestirà de gala. Es celebra l’exaltació de les Fallers Majors de Xàtiva.

El dissabte, 28 de Gener a les 20:30 al Gran Teatre de Xàtiva, tindrà lloc l’Exaltació de la Fallera Major de Xàtiva, la Senyoreta Neus Esplugues Barberá. Està programat eixir en comitiva des de la seu de la Junta Local Fallera. Totes les Falleres Majors i presidents de les diferents comissions falleres de Xàtiva eixiran a les 19:30h., fins al domicili de la Fallera Major, al Carrer St Francesc i dirigir-se tots junts fins el Gran Teatre.

I el diumenge 29 de Gener, a les 18:00, al mateix lloc, tindrà lloc l’Exaltació de la Fallera Major Infantil de Xàtiva, la xiqueta, Meritxell Laso Camarasa. La comitiva eixirà des de la seu de la Junta Local Fallera, formada per totes les Falleres Majors Infantils i presidents infantils de les diferents comissions falleres de Xàtiva a les 17:00 fins al domicili de la Fallera Major, a l’albereda Jaume I, i dirigir-se tots junts fins el Gran Teatre.

El dilluns Portal de Xàtiva oferirà totes les imatges dels dos actes.

Les Falles de Xàtiva es solidaritzen amb els mes necessitats
Amb cada entrada que es reparteix per a les Exaltacions de les Falleres Majors de Xàtiva, es demanarà 1€, així pues, es podran comprar els aliments bàsics i poder fer un Banc d’Aliments, que seran repartits entre CARITAS DE XÀTIVA i el grup de GENT DE LA CONSOLACIÓ i així poder ajudar una mica a tots els que hui en dia ho necessiten.