Les falleres de Xàtiva ofereixen centenars de rams flors a la patrona de la ciutat

Emoció, sentiment, fervor religiós i sobretot un intens respecte és el que han mostrat les comissions falleres de Xàtiva, durant l’ofrena a la patrona, la Mare de Déu de la Seu, a la que dugueren centenars de flors de tots els colors, amb les que dibuixaren un magnífic tapís.

Les Falleres Majors de Xàtiva, Neus Espluges i Meritxell Laso tancaren l’ofrena i obsequiaren a la Verge amb esplèndids ramells. La imatge situada a les portes de la Col·legiata de la Seu, es va cobrir amb un mant de colors i alhora, la plaça Calixte III es va omplir d’emoció.

Les màximes representants de la festa fallera a Xàtiva s’endinsaren en un acte ple de sentiment i que cada any genera gran expectació entre els ciutadans.
Fallers i falleres iniciaren el recorregut de l’ofrena a l’Albereda Jaume I de Xàtiva, passaren per diferents carrers del casc urbà i finalitzaren l’acte a la Col·legiata per depositar multitud de ramells, cistelles i adorns florals.
La Mare de Déu de la Seu va ser exaltada per fallers i veïns de Xàtiva en un esdeveniment que va contar amb un nombrós públic.
Notícia Patrocinada
[nggallery id=486]